TAG Heuer Carrera Green

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG Heuer Carrera Green
TAG Heuer Carrera Green
TAG Heuer Carrera Green
TAG Heuer Carrera Green
TAG Heuer Carrera Green

Limited Edition

De Zwitserse horlogemaker brengt een TAG Heuer Carrera Chronograph Limited Edition op de markt, een uitzonderlijk horloge met groenblauwe tinten en levendig gele accenten. Deze opmerkelijke uitgave is gelimiteerd tot 600 stuks. 

De TAG Heuer Carrera-collectie werd geïntroduceerd in 1963 en is vernoemd naar de legendarische Carrera Panamericana Road race. De TAG Heuer Carrera, die in 2023 nog zijn 60ste verjaardag vierde, werd een symbool van het klassieke elegante horlogeprofiel met de ultra-legitieme wijzerplaat en de precisietechniek die het horloge een must-have maakte van racefanaten en horlogeliefhebbers over de hele wereld. De beroemde collectie blijft boeien met de jaarlijkse introductie van nieuwe modellen.

De nieuwe TAG Heuer Carrera Chronograph Limited Edition beschikt uiteraard ook over de kenmerkende lugs, een stijlvolle kast, gepolijste drukknoppen en een 42 mm wijzerplaat. Het horloge staat garant voor een duidelijke leesbaarheid voor racepiloten op en naast het circuit. 

De kenmerkende groenblauwe sunray geborstelde wijzerplaat heeft een sobere, verfijnde bi-compax structuur. Twee bruine azuré subdials op 3 en 9 uur - een chronograaf met minuten en uren - en een permanente seconde-indicator op 6 uur sieren eveneens de wijzerplaat. De toevoeging van geelgelakte wijzers op de subdials versterken het contrast nog meer, zorgen voor duidelijkheid in één oogopslag en verbeteren de leesbaarheid, een prioriteit voor Jack Heuer tijdens het ontwerpproces. De uur- en minutenwijzers, gerhodineerd met geel gelakte uiteinden, bieden optimale leesbaarheid. Achter het retro-stijl koepelvormige saffierglas, geïnspireerd op de originele Heuer Carrera, toont de wijzerplaat trots het emblematische Heuer logo en de Carrera collectienaam.

Aan de achterkant van het horloge zie je het in-house chronograaf gangwerk Heuer 02 (Ref. TH20-00). Dit krachtige gangwerk heeft een bidirectionele opwinding, een schildvormige rotor en een indrukwekkende gangreserve van 80 uur. Het horloge wordt geleverd met 5 jaar verlengde garantie.

Gedragen op een geperforeerde bruine band van zacht kalfsleder met een vouwsluiting met twee veiligheidsdrukknoppen, is dit model gelimiteerd tot 600 stuks en gegraveerd met de vermelding "LIMITED EDITION" en een nummer xxx/600 op de achterkant van de kast. 

1 exemplaar is verkrijgbaar in onze zaak!

23/09/2024

Divider