Franck Muller Vanguard™
Franck Muller Vanguard™
Franck Muller Vanguard™
Franck Muller Vanguard™
Franck Muller Vanguard™

Sporting CP National Champion 2023-2024

Franck Muller en Sporting Clube de Portugal slaan opnieuw de handen in elkaar om het de recente kampioenschapstitel van de club te vieren. Het resultaat van deze samenwerking is de nieuwe limited edition Franck Muller Vanguard™ Sporting CP National Champion 2023-2024, een exclusief horloge dat de historische 24ste titel voor de club symboliseert en waarvan slechts 24 exemplaren beschikbaar zijn.

De samenwerking tussen Franck Muller en Sporting Clube de Portugal begon 18 jaar geleden met de lancering van een limited edition ter ere van het 100-jarig bestaan van de club: de Franck Muller Long Island Sporting CP 100. Dit horloge wordt nog steeds herinnerd om zijn innovatie, want het was het eerste horloge dat Franck Muller in groen goud produceerde. Later werkte het merk opnieuw samen met de club voor de viering van het 111-jarig jubileum, met de Franck Muller Vanguard Sporting Clube de Portugal 111, en in 2021 voor het 115-jarig bestaan met de Franck Muller Sporting CP Remember 115.

Voor deze exclusieve editie is gekozen voor het Vanguard™-model vanwege het sportieve en innovatieve design van de collectie. De band is naadloos geïntegreerd in de kast, wat zorgt voor een elegante, gebogen vorm. Een bijzonder kenmerk van dit model is de lichtgevende kast. Door een innovatieve bewerking van koolstofvezels met LumiNova®-pigmenten, gaan sommige vezeldeeltjes in het donker oplichten.

Als eerbetoon aan de club en de landskampioenschapstitel van 2023-2024 is het horloge gepersonaliseerd met het kenmerkende groen van Sporting CP, zowel op de wijzerplaat als in de stiksels van de nylon band. Een speciaal detail is het nummer 24 op de 12-uurspositie, dat verwijst naar de 24ste titel van de club.

Om deze limited edition te vieren, heeft Franck Muller een speciaal ontworpen bewaardoos gemaakt. Het horloge is enkel te verkrijgen bij de officiële Franck Muller-agentschappen in Portugal.

17/09/2024

Divider