Breitling Avenger
Breitling Avenger
Breitling Avenger
Breitling Avenger

42 mm-modellen

Breitling blijft in zijn jubileumjaar nieuwigheden op het horlogepubliek afvuren. Begin september voegde de Zwitserse horlogemaker nieuwe modellen toe aan de Avenger-collectie, nu ook onder meer in een opvallende 42 mm-uitgave:

  • Super Avenger B01 Chronograph 46
  • Avenger B01 Chronograph 42
  • Avenger Automatic GMT 44 Night
     

De Avenger-collectie is gemaakt op maat van straaljagerpiloten om de zwaarste omstandigheden in de cockpit in goede banen te leiden. Maar je hoeft uiteraard geen deel uit te maken van de luchtmacht om zijn gedurfde horlogeontwerp, uitzonderlijke veerkracht en next-level functionaliteit te waarderen. Met zijn 300 m waterdichtheid, easy-grip functionaliteit en corrosiebestendige constructie is dit horloge betrouwbaar in en naast de cockpit.

De materialen van de Super Avenger - titanium voor de gewone modellen; keramiek en titanium voor de Night Mission - zijn geïnspireerd op luchtvaartdesign, terwijl de kleuren van de wijzerplaat zijn ontleend aan de kleuren van militaire uniformen. Titanium versies worden geleverd met een militaire leren band met een vouwsluiting of een drierijige titanium armband met micro-verstelbare vouwsluiting. Keramische modellen zijn gekoppeld aan een militaire leren band met een vouwsluiting van titanium.

Ook de materialen van de Avenger - roestvrij staal voor de reguliere modellen; keramiek en titanium voor de Night Mission - zijn luchtvaartgerelateerd en de kleur van de wijzerplaten refereert eveneens naar de kleur van militaire uniformen. Alle roestvrijstalen versies worden geleverd met een militaire leren band met een vouwsluiting of een roestvrijstalen armband met drie rijen en een micro-verstelbare vouwsluiting. Keramische modellen worden gepresenteerd op een militaire leren band met een vouwsluiting van titanium.

Binnenkort verkrijgbaar in de Breitling shop-in-shop bij Clem Vercammen.

06/09/2024

Divider