OMEGA Seamaster Diver 300M

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M

America's Cup

Om zijn rol als officiële tijdwaarnemer bij de 37ste America's Cup in Barcelona in de verf te zetten, heeft OMEGA een indrukwekkende collectible geproduceerd. De OMEGA Seamaster Diver 300M America’s Cup 42 mm is gecertificeerd als Master Chronometer en staat bol van verwijzingen naar de gelijknamige zeilwedstrijd.

Het collector’s item is gemaakt van roestvrij staal en heeft een blauwe keramische unidirectionele lunette. Op de lunette staat een regatta-schaal, bestaande uit twee 5-minuten secties voor de start en een START-sectie met op de regatta geïnspireerde vlag.

Op de witte keramische wijzerplaat met matte afwerking zijn golven gelasergraveerd in positief reliëf. Ook de felbegeerde America’s Cup is te zien op de voor- en achterzijde van het zeilhorloge. De centrale secondewijzer heeft een tegengewicht in de vorm van de trofee in hetzelfde blauw als het logo van Barcelona. Het volledige logo, met “Auld Mug” en de B van Barcelona, staat ook afgebeeld op de saffierkristallen achterzijde van de horlogekast. Hierdoor kan je ook het krachtige OMEGA Co-Axial Master Chronometer kaliber 8806 zien.

Als gecertificeerde Master Chronometer voldoen zowel het horloge als het gangwerk aan de strenge normen voor precisie, prestaties en magnetische weerstand die zijn vastgesteld door het onafhankelijke Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS).

Het horloge, gepresenteerd in een blauwe doos met rode stiksels, kan op twee manieren worden gedragen: op een roestvrijstalen armband of op een blauwe rubberen band. Beide worden bevestigd met OMEGA's gepatenteerde Quick-Change systeem.

De OMEGA Seamaster Diver 300M America's Cup 42 mm van OMEGA is een mix van duikhorloge-techniek en functies aan dek en is een must-have voor zeilfans en verzamelaars. Het is de nieuwste toevoeging aan de populaire Seamaster Diver 300M-lijn, voor het eerst uitgebracht in 1993. De wijzerplaat met golfpatroon, verhoogde indexen, skeletwijzers en helium escape valve zijn allemaal belangrijke kenmerken van de legendarische Seamaster, dat een grote en trouwe schare fans heeft opgebouwd.

31/08/2024

Divider