TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM
TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM
TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM
TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM
TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM

Oracle Red Bull Racing Edition

274 podiums, 118 raceoverwinningen, 7 rijderskampioenschappen en 6 constructeurskampioenschappen. En TAG Heuer en Oracle Red Bull Racing gaan weer samen naar de hoogste versnelling en kondigen een nieuwe en unieke lancering aan: de TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition. 

 

TAG Heuer en Oracle Red Bull Racing werken al samen sinds 2016. Ze hebben samen een aantal van de grootste mijlpalen van beide merken gevierd, van wereldkampioenschappen, overwinningen in de Grand Prix van Monaco tot horlogelanceringen. 

 

Na de succesvolle lancering van de TAG Heuer Formula 1 x Red Bull Racing Special Edition, is de nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition klaar om het conventionele horloge te overstijgen en de essentie van racen te vertegenwoordigen. De nieuwigheid combineert geavanceerde software met een speciale verbonden wijzerplaat met specifieke bandjes in de levendige kleuren van Oracle Red Bull Racing: blauw en rood. Het is ontworpen om aan te sluiten bij de grote en gepassioneerde fanbase van Oracle Red Bull Racing en is het perfecte accessoire om de prestaties van de Oracle Red Bull Racing-coureurs tijdens het seizoen te volgen.

 

Het horloge heeft een zwarte DLC grade-2 titanium kast van 45 millimeter en een lunette van zwart keramiek met een 60-minuten schaal. De ultralichte achterkant van de kast is voorzien van een PPG-sensor en is gemaakt van zwart DLC grade-2 titanium. De opvallende horlogeband is samengesteld uit twee materialen - een zwarte rubberen basis met een blauwe leren inleg, geaccentueerd door een rode lijn en verfijnde lichtgrijze en blauwe ton sur ton stiksels. Het blauwe leer heeft een unieke afwerking met asfaltgrip, geïnspireerd op de circuits. Voor degenen die de voorkeur geven aan een klassieke look wordt een extra zwarte rubberen band meegeleverd. Beide banden hebben een gesp van zwart DLC grade-2 titanium met het TAG Heuer schild.

 

De TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition biedt een digitale ervaring op maat. Bij de lancering kunnen gebruikers kiezen uit twee specifieke wijzerplaten. De wijzerplaat met de naam "Season" toont vlaggen die alle races vertegenwoordigen waaraan Oracle Red Bull Racing deelneemt, langs de rand, met het huidige gastland van het raceweekend gemarkeerd. Deze wijzerplaat evolueert gedurende het seizoen en weerspiegelt de overwinningen van de Oracle Red Bull Racing-coureurs en wordt elk jaar bijgewerkt met de nieuwe seizoenskalender. De tweede wijzerplaat "Asphalt" heeft textuurachtergronden geïnspireerd door het racecircuit en voegt een dynamisch visueel element toe aan de gebruikerservaring. 

 

Er is ook een exclusieve Oracle Red Bull Racing-applicatie die een uitgebreid overzicht van het raceseizoen biedt. Voor elk raceweekend toont de app een countdown, terwijl het tijdens het weekend bemoedigende beelden van het Oracle Red Bull Racing-team toont, van de vrije training op vrijdag tot de race op zondag. Na de race wordt de app bijgewerkt met de posities van de coureurs en het team van Oracle Red Bull Racing. Meldingen voor overwinningen van Oracle Red Bull Racing houden fans betrokken, met de optie om updates te ontvangen over overwinningen van Max Verstappen of Sergio Pérez, de uithangborden van Oracle Red Bull Racing.

 

De TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Oracle Red Bull Racing Edition levert een indrukwekkende prestatie met een volledige dag levensduur van de batterij. Of je nu hardloopt, wandelt, golft of je gezondheid in de gaten houdt, met dit horloge kun je alle kanten op. Een reeks sensoren biedt uitgebreide gezondheidsgegevens. Het horloge bevat ook verschillende sport- en utility-apps, zoals een stopwatch, timer en alarm. 

 

De verpakking van het horloge refereert ook naar Oracle Red Bull Racing, met het iconische blauw met een vleugje rood en geel aan de binnenkant, versierd met de logo's van TAG Heuer en Oracle Red Bull Racing. Dit oog voor detail wordt doorgetrokken naar de tellerdoos en de hoes, wat de prestigieuze aard van deze samenwerking benadrukt.

20/08/2024

Divider