OMEGA Seamaster Aqua Terra

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra

Zwarte wijzerplaat

Door de jaren heen is de zwarte wijzerplaat een favoriet gebleven bij horlogemakers, omdat de kleur zowel eenvoud als luxe uitstraalt. Dit jaar zet OMEGA die klassieke look verder in de Seamaster Aqua Terra collectie, met drie opvallende maten en glanzend gelakte zwarte wijzerplaten zonder patroon.

 

De Aqua Terra-collectie staat bekend als symbool voor OMEGA's op de oceaan geïnspireerde stijl, met een symmetrisch ontwerp dat doet denken aan de duikhorloges uit het rijke OMEGA-verleden. De horloges zijn echter modern op hun manier en combineren Co-Axial Master Chronometer precisie met geïntegreerde armbanden met afgeronde schakels voor een eigentijdse en comfortabele pasvorm.

 

Voor deze nieuwe roestvrijstalen serie ligt de nadruk op de zwart gelakte wijzerplaten. Een keuze die geschikt is voor alle gelegenheden, van je bureau tot een vakantiebestemming. De gelakte afwerking creëert een gestroomlijnd uiterlijk zoals geen enkele andere Aqua Terra en garandeert een opvallende look op elk uur van de dag.

 

Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan genieten, heeft OMEGA het horloge in drie maten geleverd, waaronder:

- 41 mm en 38 mm, gemaakt met bekende details zoals het trapeziumvormige datumvenster, scherpe driehoekige indexen en een buitenste minutenbaan.

- 34 mm, verschillend door het ronde datumvenster, zeilbootvormige indexen en geen minutenbaan.

Qua dikte zijn de nieuwe horloges respectievelijk 13,4 mm, 12,3 mm of 12 mm. Elk horloge heeft een pijlvormige minutenwijzer en een meer traditionele korte uurwijzer - beiden in witgoud met Super-LumiNova. De 3 formaten hebben een witgouden rand om het datumvenster, waardoor het meer contrasteert met de egale zwarte wijzerplaat.

 

Door de saffierkristallen kast is het Co-Axial Master Chronometer kaliber 8900 (60 uur gangreserve) zichtbaar  voor de 41 mm-modellen en kaliber 8800 (55 uur gangreserve) voor de 38 mm- en 34 mm-modellen. Alle gangwerken zijn gecertificeerd door METAS volgens de hoogste standaard van de Zwitserse industrie voor precisie, prestaties en magnetische bestendigheid. De horloges zijn waterbestendig tot 150 meter en worden verder gegarandeerd door OMEGA's vijfjarige garantie.

16/07/2024

Divider