TAG HEUER AQUARACER
TAG HEUER AQUARACER
TAG HEUER AQUARACER

PROFESSIONAL 300 DATE & GMT

De Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer introduceert een nieuwe Aquaracer. Met avontuur in het achterhoofd is deze collectie een symbool geworden van de avontuurlijke geest van TAG Heuer. De Aquaracer staat voor duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties, op het land en op/onder water.

De belangrijkste kenmerken van het TAG Heuer duikhorloge zijn een eenzijdig draaiende lunette voor de Aquaracer Professional 300 Date en een in twee richtingen draaiende lunette voor de GMT versies, schroefkroon, 300 meter waterdichtheid, verlichting en dubbele veiligheidssluiting.

Met de iconische keramische lunette met 12 facetten die moeiteloos draaien mogelijk maakt en lichtgevende wijzers die zorgen voor precisie op elke diepte, garanderen de nieuwe Aquaracers betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. Op de achterkant van de horlogekasten staat een gravure van een duikershelm, een verwijzing naar het maritieme karakter van de collectie.

 

Aquaracer Professional 300 Date

TAG Heuer's Aquaracer Professional 300 Date is gemaakt met de focus op goede afleesbaarheid en soepele bediening. De vernieuwde minutenwijzer en meer prominente uurwijzer, nu met de schildvorm, zorgen voor onmiddellijke leesbaarheid. De secondewijzer en het golfpatroon op de wijzerplaat verwijzen naar het nautisch karakter van de Aquaracer. De introductie van een kleinere kast - van 43 mm naar 42 mm  - heeft ergonomie en comfort naar een hoger niveau getild.

De gekozen kleuren zwart, blauw en groen weerspiegelen de verschillende tinten van de onderwaterwereld. De levendig blauwe tint die de secondewijzer siert, verwijst naar de laatst zichtbare kleur onder water. Terwijl blauw de rust van de zee oproept, symboliseert oranje de veiligheid en vormt het een harmonieus contrast. Dit zorgvuldig samengestelde kleurenpalet van secondewijzers zorgt voor visuele helderheid.

Het hart van de TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Date wordt gevormd door het COSC-gecertificeerde TH31-00 kaliber, met een indrukwekkende gangreserve van 80 uur, een verlengde garantie van 5 jaar en precisie op chronometerniveau.

 

Aquaracer Professional 300 GMT

De TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT is een veelzijdig en robuust model dat is ontworpen voor de moderne ontdekkingsreiziger. Met een GMT-functie is dit horloge klaar om je over oceanen en doorheen tijdzones te leiden.

Het kleurenpalet van de GMT, blauw/zwart of groen/ zwart, weerspiegelt de elementen lucht, land en water. De tweekleurige lunette van krasbestendig keramiek, toont een 24-uurs GMT-schaal waarmee de drager in één oogopslag dag van nacht kan onderscheiden. De GMT-wijzer, met zijn blauw of groen gelakte afwerking en lichtgevende punt, voegt functionaliteit en stoerheid toe.

De TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT is uitgerust met het COSC-gecertificeerde gangwerk TH31-03, voorzien van een extra tijdzone complicatie.

 

De Aquaracer Professional 300 Date en GMT modellen boeken vooruitgang op ergonomisch gebied. Van de vernieuwde kroon voor een betere grip tot de draaiende lunette, elk detail is erop gericht om de tactiele interactie te verbeteren. Beide horloges worden geleverd met bandjes die zijn voorzien van een vouwsluiting, compleet met dubbele veiligheidsdrukknoppen en een geavanceerd verstelsysteem. Dit zorgt ervoor dat dragers altijd een goede en comfortabele pasvorm hebben, ongeacht de externe omstandigheden. Of je nu de hitte van stijgende temperaturen trotseert waardoor je pols subtiel kan verdikken, of duikt met een duikuitrusting, dit horloge blijft een betrouwbare metgezel die zich aanpast aan de behoeften van elke pols. De bandjes zijn voorzien van een gesp met vijf aanpasbare posities en een ruim verstelbereik van 1 cm, waardoor een pasvorm op maat gegarandeerd is.

16/07/2024

Divider