Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams
Vanguard™ Color Dreams

Loes Van Delft Limited Edition

Franck Muller heeft samengewerkt met de getalenteerde Nederlandse kunstenares Loes Van Delft, om een uurwerk te creëren dat het conventionele horlogeontwerp overstijgt. Het resultaat van hun artistieke synergie is de Vanguard Color Dreams Loes Van Delft Limited Edition, een uniek horloge met een ontwerp dat de werelden van Franck Muller en Loes Van Delft weerspiegelt.

 

De kunstenares heeft haar fantasie de vrije loop gelaten met haar herkenbare karakter, "Pjipje" genoemd. Dit personage straalt een heerlijk gevoel van eigenzinnigheid en speelsheid uit. Met zijn levendige en fantasierijke stijl brengt Pjipje een vleugje kinderlijke verwondering binnen in de wereld van de kunst. Zijn aanwezigheid in haar kunst roept een instant gevoel van vreugde en nieuwsgierigheid op.

 

Speciaal ontworpen voor de Vanguard Color Dreams Loes Van Delft Limited Edition, is de wijzerplaat voorzien van de handtekening van de kunstenares in combinatie met Franck Muller's iconische Color Dreams cijfers. Deze opvallende wijzerplaat is een canvas van pure verbeelding, waar Pjipje centraal staat en een integraal onderdeel wordt van de wereld van Franck Muller, vertegenwoordigd door de Color Dreams cijfers. Bekend om hun gedurfde, kleurrijke ontwerp, zijn de Color Dreams cijfers de perfecte aanvulling op het speelse karakter van Pjipje. Zorgvuldig vervaardigd door Franck Muller's design team in nauwe samenwerking met de kunstenares zelf, nodigt dit unieke ontwerp uit om in een wereld te stappen waar kunst en tijd zich verenigen in perfecte harmonie.

 

Een van de belangrijkste uitdagingen was de zoektocht naar de perfecte horlogetechniek om het kunstwerk over te brengen op de wijzerplaat. Daarnaast vormde de zorgvuldige selectie van de 26 verschillende kleuren een artistieke uitdaging. Gehuisvest in de emblematische Vanguard kast van 43 millimeter, in titanium met een zwarte PVD-behandeling, omsluit de gelimiteerde oplage van 50 horloges de essentie van hedendaagse kunst.

 

De Vanguard Color Dreams x LVD is met precisie en aandacht voor detail vervaardigd en is een draagbaar kunstwerk voor iedereen, waarbij de wijzerplaat een bewijs is van de grenzeloze mogelijkheden van artistieke expressie in de horlogerie. Elke koper ontvangt samen met zijn horloge een kunstdruk van 90 x 90 cm, gesigneerd door Loes Van Delft, wat zorgt voor een authentieke band tussen de verzamelaar en de kunstenaar. Om de exclusiviteit verder te vergroten, is elk kunstwerk genummerd met het corresponderende horloge nummer.

 

Tijdens onze feestweek kwam de kunstenares zelf langs om haar kunstwerk in onze zaak te signeren. 1 van de 50 Vanguard Color Dreams Loes Van Delft Limited Edition is verkrijgbaar bij Clem Vercammen.

20/06/2024

Divider