Breitling x Triumph Motorcycles

Bekijk alle horloges van Breitling
Breitling x Triumph Motorcycles
Breitling x Triumph Motorcycles
Breitling x Triumph Motorcycles
Breitling x Triumph Motorcycles
Breitling x Triumph Motorcycles

Chronomat B01 42 Triumph

Breitling en Triumph Motorcycles presenteren een samenwerking die de bevrijdende spirit van motorrijden en het nauwgezette ambacht van horlogemaken samenbrengen.

In hun nu al derde samenwerkingsproject introduceren de Zwitserse horlogemaker en het Britse motorfietsmerk het Chronomat B01 42 Triumph-horloge. Het is een combinatie van titanium en 18-karaats rood goud met een antraciet wijzerplaat en een geperforeerde lederen horlogeband.

 

Tegelijkertijd presenteert Triumph de Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition-motorfiets, waarvan er 270 zijn gemaakt. Kopers van de moterfiets krijgen een speciale QR-code op het limited edition-certificaat, waarmee ze de mogelijkheid hebben om de Chronomat B01 Triumph Owners Exclusive te kopen. Dit horloge, dat op bestelling wordt gemaakt, heeft een koolstof wijzerplaat die het hoge octaangehalte van de limited edition-motor weerspiegelt en een bruine krokodillenleren band. Op de achterkant van het horloge staat een nummer gegraveerd dat overeenkomt met het individuele nummer dat ook op de motor is gegraveerd. Dit resulteert in een unieke set waarbij het horloge en de motorfiets elkaars verhaal verrijken.

 

De Speed Triple 1200 RR-motor is een meesterwerk van vakmanschap: een moderne roadster met een verbluffende metallic lak met handgeschilderde details, ultralichte koolstofvezel onderdelen, een unieke hoogwaardige Akrapovič titanium demper en een op maat gemaakt lederen zadel met prachtig Frans stiksel. Breitlings aanwezigheid zit in de details: een aangepast Breitling startscherm, het Breitling logo met laser op de machinaal bewerkte achterwielafwerking is geëtst en een kenmerkend gouden Breitling-badge op de tank. De gouden details op het Chronomat-horloge zijn een eerbetoon aan het opvallende Öhlins-voorvork van de Triumph motorfiets.

 

“De Chronomat en de Speed Triple 1200 RR zijn een voorbeeld van onze gezamenlijke toewijding aan de hoogste normen op het gebied van design en prestaties”, zegt Georges Kern, CEO van Breitling. “Met Triumph delen we een ruige geest die artisticiteit met avontuur combineert." Triumph CEO Nick Bloor onderschrijft dit sentiment: "Door samen te werken met Breitling brengen we twee werelden samen met onze gedeelde passies voor precisie, snelheid en onberispelijke stijl."

20/06/2024

Divider