Horloge Rosefield The Boxy QVSGD-Q013

  • The Boxy
Horloge Rosefield The Boxy QVSGD-Q013
Alt text
€ 119,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRosefield
CollectieThe Boxy
ReferentieQVSGD-Q013
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter28 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandBicolorkleurig
Garantie2 Jaar

The Boxy is Rosefield’s iconische horlogecollectie. De combinatie van een klassieke vierkante kast en tijdloze bandjes geven het horloge een hedendaagse look & feel. Je kunt The Boxy gemakkelijk matchen met je outfit.

Dit Rosefield The Boxy horloge met referentie QVSGD-Q013 is vervaardigd uit een geelgoudkleurige staal kast. De rechthoekige kast is stijlvol afgewerkt met een staal armband. De bicolorkleurige armband voegt een vrouwelijk tintje toe aan je uitstraling en zijn eenvoudig aan te passen aan elke pols. De witte klassieke sunray wijzerplaat geeft elke outfit een elegante touch. Van casual tot chic. 

De hele Rosefield collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd in een originele horlogedoos van het merk. 

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Rosefield

Ontdek de veelzijdige collectie juwelen horloges van Rosefield bij Juwelier Clem Vercammen. Rosefield staat bekend om de fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Daarnaast zijn de horloges van Rosefield voorzien van een tijdloos, functioneel design. De horloges van het Nederlandse lifestylemerk zijn geïnspireerd op de wereldsteden Amsterdam en New York.

Bekijk alle horloges van Rosefield