Horloge FESTINA Swiss Made Collection F20027/1

  • Swiss Made
Horloge FESTINA Swiss Made Collection F20027/1
Horloge FESTINA Swiss Made Collection F20027/1
Horloge FESTINA Swiss Made Collection F20027/1
Alt text
Alt text
Alt text
€ 229,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFestina
ReferentieF20027/1
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter38 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandBicolorkleurig
Garantie2 Jaar

Op zoek naar een stijlvol horloge met een klassiek design? Dan is de Festina  F20027/1  het perfecte horloge voor jou! Dit horloge heeft een analoge tijdsaanduiding en een quartz uurwerk. Met een diameter van 38mm en een hoogte van 10 mm heeft dit horloge een elegante uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

De kast van dit horloge is zilverkleurig en gemaakt van roestvrij staal, waardoor het horloge duurzaam en stijlvol is. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur met een geelgouden glasrand rond. Het glas is gemaakt van saffier, waardoor het horloge goed beschermd is tegen krassen en beschadigingen.

De geel en zilver bicolorkleurige stalen armband zorgt voor een comfortabele vorm en geeft het horloge een luxe uitstraling. Bovendien is het horloge waterdicht tot 5 bar, wat betekent dat je er gerust mee kunt douchen.

De hele Festina collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Festina box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen. 

U bent steeds welkom in onze zaak te Heist Op den Berg.

Meer over Festina

Horloge merk Festina is in 1902 opgericht in Zwitserland. In 1984 koopt de zakenman Miguel Rodriguez het merk en zo is de Festina-Lotus Group ontstaan. Festina innoveert zichzelf telkens weer en komt opzetten met nieuwe campagnes, gesteund door sterren zoals Gerard Butler. 

De Festina collectie is een zéér uitgebreide horloge collectie. Voor ieder wat wils. De heren kunnen een keuze maken uit Festina quartz horloges met of zonder chronometer, vervaardigd in staal met een lederband of op een metalen armband.

De dames beschikken over een kleurrijke collectie. Dames quartz Festina horloges zijn verkrijgbaar in volledig staal, pleetgoud of zelfs rosé pleetgoud, al dan niet met een lederband en zirconium steentjes verwerkt in de kast.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie, bent u opzoek naar een speciaal Festina horloge of andere horloges van kwalitatieve horloge merken of modieuze horloge merken, neem snel even contact.

Bekijk alle horloges van Festina